O’ren is een Antwerps label dat voornamelijk gekend is voor hun ready-to-wear kledij, zoals onder andere hun befaamde petit belge sweaters. Deze keer gingen ze voor een interessante collab, samen met modeondernemer Emma Gelaude. Lees snel verder en maak zelf kans op een #ORENxEMMA sweater!

Iedereen influencer

We kunnen het niet onder stoelen of banken steken, het woord ‘influencer’ is niemand het voorbije jaar ontgaan. Ook Vlaanderens eerste blogser, Emma Gelaude, staat gekend als ‘influencer‘ in België, een buzzword dat haar heeft getriggerd om er iets mee te doen. Samen met O’rèn bedachten ze een herfst/wintercollectie met hoodies, sweatshirts, t-shirts en caps. Typisch aan deze collectie? Op elk item vind je in het groot de term ‘INFLUENCER’ terug. Volgens Emma Gelaude zijn we allemaal influencers.

Wie creatief bezig is via sociale kanalen of andere off/online media, heeft een impact.”- Emma gelaude

 

Effortlessly Chic 💫 O'Rèn x Emma #behindthescenes 📲 #influencer cap & tee ✨ #orenofficial #tshirt #sequin

A post shared by O'RÈN OFFICIAL 🌹 (@o_ren_official) on

Je hoort het goed! We zijn allemaal influencers. “Ik vind social media magisch en democratisch. De O’Rèn Official x Emma Gelaude collectie is dan ook een ode aan de collectieve creativiteit. Creativiteit die geen grenzen kent, niet discrimineert en mensen verbindt in communities groot en klein en overal ter wereld.”
”Maar,” voegt ze er met een knipoog aan toe, “niet iedereen zal het met mij of de fans van onze #ORENxEMMA -stukken eens zijn en een beetje opbouwende commotie mag gerust. Let’s talk about it! Absurd? Grappig? Inspirerend? Deze collectie is een fakkel om andere aan te steken.
” – Aldus Emma Gelaude.

Qua kleurenpallet kan je voor discreet zwart, grijs of kaki gaan. Toch dat tikkeltje meer? Dan kies je gewoon voor roze of total glam mét pailletten. Shine on!

Waag hier je kans!

Waag snel je kans door onderstaande vragen te beantwoorden en wie weet loop jij binnenkort rond met een hoodie/sweater uit deze ORENxEMMA collectie.

Veel succes!