Home Wedstrijden Win een jaarabonnement op Feeling mét parfum van l’Occitane en Provence t.w.v....

Win een jaarabonnement op Feeling mét parfum van l’Occitane en Provence t.w.v. €65!

Win een jaarabonnement op Feeling mét parfum van l'Occitane en Provence t.w.v. €65!

Hoera! Het is weer bijna zover: op zondag 14 mei zetten we onze moeders opnieuw in de bloemetjes. Heb je nog geen moederdagcadeau of wil je jezelf eens goed verwennen?No worries! Neem deel en maak kans op een jaarabonnement Feeling met daarbovenop de nieuwe geur van l’Occitane en Provence t.w.v. €65 euro!

 

Terre de Lumière parfum

Deze geur vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk. Met Terre de Lumière wilde l’Occitane zich richten op het gevoel, de emotie, in het hart van het parfum. Hiermee laten ze eerdere hoofdstukken, waarin ze zich concentreerden op één ingrediënt, achter zich. Terre de Lumière is samengesteld op basis van vele facetten en een veelheid van geurnoten.

“Terre de Lumière speelt met de spanning tussen mannelijke frisheid en verrukkelijke vrouwelijke zachtheid. Het is een zeer vernieuwende geur, de eerste gourmand aromatische geur van L’OCCITANE, echt verslavend.”

Wat kan je winnen?

Een jaarabonnement op Feeling, een stijlvol magazine met een hart voor Belgische mode en een neus voor de nieuwste trends op gebied van mode, beauty, gastronomie, wonen en reizen. 100 % Belgisch. Daarbovenop krijg je het frisse parfum Terre de Lumière van ‘l Occitane en Provence t.w.v. €65.

Wil je toch zeker zijn van je cadeau? Bestel dan alvast hier je abonnement mét parfum!

Waag hier je kans!

Beantwoord snel onderstaande wedstrijdvraag en win dé stijlgids voor de vrouw van de wereld én een heerlijk geurende parfum van l’Occitane en Provence! Good luck!