Home Wedstrijden Win een juweel van I.Ma.Gi.N. Jewels t.w.v. €56

Win een juweel van I.Ma.Gi.N. Jewels t.w.v. €56

Win een juweel van I.Ma.Gi.N. Jewels t.w.v. €56

Feeling verwent haar abonnees met een Co Happiness-juweeltje t.w.v. €56 van I.Ma.Gi.N. Jewels in massief zilver, met zorgvuldig geselecteerde steentjes. Het juweeltje is een perfect match met elke outfit. Draag het stoer bij je oversized T-shirt of op een elegant jurkje. Jewelry is art that lasts forever. 

The perfect match

Margaux Spruyt en Gilles Van Gestel zijn hét designerkoppel achter I.Ma.Gi.N. Jewels: een mooi, 100% Belgisch sieraden merk waar zilver, verguld goud en edelstenen de boventoon voeren. Margaux begon initieel met de studie psychologie maar schoof al snel de boeken aan de kant. Gedurende drie jaar vertoefde ze in Italië om daar de stiel van goudsmid te leren en haar te specialiseren in juwelen. De familie van Gilles, haar partner, zit al jaren in de diamantsector en hijzelf verdiepte zich voornamelijk in het slepen van stenen. Sounds like a perfect match! Want deze goudsmid en diamantslijper sloegen de handen in elkaar en zo ontstond I.Ma.Gi.N. Jewels! 

I.Ma.Gi.N. Jewels

I.Ma.Gi.N. Jewels is een merk met een sterke persoonlijkheid. Een juweel is voor hen méér dan enkel een mode-accessoire, het bezorgt je een extra elegante uitstraling. Juwelen kiezen naargelang je humeur? Bij I.Ma.Gi.N. Jewels kan het! Hun collecties bestaan uit verschillende materialen: zilver, natuurlijke stenen en halfedelstenen, 18K goud en diamanten. Margaux en Gilles willen sieraden met kwaliteit op de markt brengen, maar tegelijkertijd zo laag in prijs gaan dat je bijna even vaak van sieraad kan veranderen als je van outfit zou veranderen. Halleluja!

Dé collectie

De collectie van I.Ma.Gi.N. Jewels bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Elk seizoen worden er nieuwe modellen gemaakt, op en top trendy en met een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.’ Het creatieve duo ontwerpt elegante juwelen die je bij élke gelegenheid kan dragen.

Het merk is geboren in de stad van de diamanten, maar telt buiten Antwerpen nog vier winkels. Op dit moment hebben ze 7 winkels: in Brussel, Gent, Knokke, Luik, Hasselt en Antwerpen. Daarnaast kan je de juwelen I.Ma.Gi.N. Jewels ook in tal van verdelers terug vinden of bestel gewoon lekker via hun e-shop!

 

Wat kan je winnen?

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op één van de drie Co Happiness-juwelen van I.Ma.Gi.N. Jewels, t.w.v. €56.

Waag hier je kans!