Al 35 jaar vertellen Wouters & Hendrix verhalen via tijdloze, maar eigentijdse juwelen die spreken en ontroeren. Elk van hun eigenzinnige juwelen wordt met de hand gemaakt in het atelier in Antwerpen. Wij geven een juwelenset weg ter waarde van €1625.

Over het merk

Voor trouwe Feeling lezeressen is het ongetwijfeld niet de eerste keer dat ze horen van het merk. Wij zijn namelijk grote fan van Wouters & Hendrix. De ontwerpsters Katrin Wouters en Karen Hendrix waren een tijdje geleden ook Gastvrouwen voor Feeling. Met elke collectie die ze maken, vertellen de ontwerpsters een uniek verhaal. En dat zijn maar liefst 2 sterling silver collecties per jaar. Ze grijpen in hun ontwerpen steeds terug naar krachtige symbolen. Juwelen voor echte powervrouwen, dus.

De technofossils 2.0 collectie

In de Technofossils 2.0-collectie staan magische cirkels, primitieve zon- en maansymbolen en intuïtieve tekens centraal. Elementen in zilver en verguld zilver worden gecombineerd met metallic groen, koper en oudroze en edelstenen in zachte tinten. De collectie is een collage van archaïsche en hypermoderne elementen met een reeks ‘technofossielen’ als resultaat. Magische cirkels, amuletten en zon- en maansymbolen staan naast eigen, intuïtieve tekens. Deze set bestaat uit 3 paar oorbellen, 2 armbanden en 2 kettingen; de perfecte accessoires voor bij je voorjaarsoutfit. Maak dus snel je look compleet!

Armband

Oorbellen

Halsketting

Armband

Halsketting

Oorbel

Oorbellen

Waag nu je kans

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en misschien ben jij binnenkort wel de trotse eigenares van de prachtige juwelen uit de Technofossils 2.0 collectie.