Een gevoelige hoofdhuid? Door vervuiling, het gebruik van verkeerde producten, de hitte van je haardroger, stress en slechte voeding kan je weleens last hebben van een jeukende, rode hoofdhuid. In dat geval: Klorane to the rescue! De haarverzorging van Klorane verzacht en ontspant. En laten we eerlijk zijn, is dat niet wat we allemaal nodig hebben? Hier is jouw kans om een haarverzorgingskit van Klorane t.w.v €100 te winnen!

‘Cause we care about your hair

De Chinese pioenroos staat sinds het prille begin centraal bij Klorane. De wortels van de bloem bevatten paeoniflorine, een verzachtend bestanddeel, waardoor de verzorging van Klorane perfect is voor de allergevoeligste hoofdhuid.

Deze pioenroos wordt al sinds de tiende eeuw gebruikt in de Chinese geneeskunde omwille van zijn kalmerende eigenschappen en yin (die zorgt voor een ontspannen energie). De bloem wordt op de koop toe op een traditionele en mens- en milieuvriendelijke manier gekweekt. Guilt-free-shampoo dus!

Allround verzorgingsritueel

Klorane lanceert nieuwe verzachtende en anti-irriterende producten. De shampoo kalmeert de hoofdhuid en de conditioner ontwart de lengtes van het haar. Het SOS-serum kan elk moment van de dag worden aangebracht op de hoofdhuid en voelt niet plakkerig of vet aan. Het subtiel parfum van roos en jasmijn zorgt voor een ontspannen gevoel. Zaaalig.

Tips

Met deze producten zit je wel goed. But wanna go the extra mile? Klorane deelt enkele tips voor een optimale verzorging:

  1. Breng het SOS-serum ’s avonds aan. Gebruik in de ochtend de conditioner op je hoofdhuid voor het douchen en laat het 2 à 3 minuten inwerken. In de douche was je vervolgens je haar met de verzachtende shampoo en breng je erna opnieuw de conditioner aan (deze keer enkel op de  lengtes). Deze spoel je ten slotte uit en je bent klaar om aan je dag te beginnen.
  2. Gebruik een haarborstel met zijde borstelharen in plaats van plastic pinnetjes.
  3. Breng elke wasbeurt ook conditioner aan na het wassen. Dit ontwart je haren waardoor je minder last hebt van irritatie door knopen.
  4. Richt je haardroger op je haar, niet op je hoofdhuid. Of blaas koude lucht in plaats van hete.

Waag hier je kans!

Beantwoord snel onderstaande vragen en maak kans op 1 van de 6 Klorane haarverzorgingskits t.w.v. €100 met volgende producten:

  • 2 x shampoo
  • 2 x gel conditioner
  • 2 x SOS-serum
  • 1 x Korenbloemwater (reinigingswater)
  • 1 x droogshampoo