Home Wedstrijden Win een limited edition cocktail koffers van Cointreau t.w.v. € 215

Win een limited edition cocktail koffers van Cointreau t.w.v. € 215

Win een limited edition cocktail koffers van Cointreau t.w.v. € 215

Het aftellen naar de zwoele zomeravonden is officieel begonnen, zo ook de zoektocht naar de perfecte cocktail. In samenwerking met Cointreau bieden we jullie dé oplossing want we geven enkele limited edition cocktail koffertjes t.w.v. € 215 weg.

 

Luxe Coffret met een doel!

De exclusieve cocktail kit van Cointreau is niet zomaar een koffertje. Het is er één ontworpen in samenwerking met het Briste huis Liberty London en gemaakt onder het motto “dream, dare, create“. Met dit motto worden vrouwen aangemoedigd hun dromen waar te maken. Geen wonder dus dat de Cointreau x Liberty London cocktail koffertjes verkocht worden in LN Knits, de winkel van de Antwerpse onderneemster Ellen Kegels (tevens onze Feeling gastvrouw geweest). Zij jaagt dan ook als geen ander haar dromen na.

De kit is een luxueus, gegraveerd houten kistje bekleed met de Liberty print van mandarijnen in vlammend oranje en diepgroen. Het kistje zelf is gevuld met een fles Cointreau, een maatbeker en een geurkaars met oranjebloesemaroma. Om de zomersfeer helemaal in te ademen: LN Knits flagshipstore organiseert op 6 en 7 mei een Cointreau-cocktail happening mét photobooth en lekkere frisse cocktails natuurlijk.

Mooi, vanbinnen en vanbuiten!

Cointreau zet zich ook in voor het goede doel. Want voor elke geposte foto mét een appelsien op social media plant cointreau een sinaasappelboom in Senegal. Doe je graag mee aan deze actie? Vergeet dan zeker de hashtag#1orange1tree niet. 

Doe snel mee aan deze wedstrijd en maak kans op dit geweldige cocktail koffertje t.w.v € 215! (Zo heb je ineens een leuk cadeau voor Moederdag ;))

Waag hier je kans