Home Wedstrijden Win een limited Holiday edition pakket van Cointreau t.w.v. €199,46

Win een limited Holiday edition pakket van Cointreau t.w.v. €199,46

Win een limited Holiday edition pakket van Cointreau t.w.v. €199,46

Hoor jij ook tot de wanhopige shoppers die enkele dagen voor kerst door de drukke winkelstraten dwaalt op zoek naar dat perfecte cadeau? No worries, ditmaal pak je het anders aan. Cointreau biedt jullie namelijk het ideale eindejaarsgeschenk voor hem én haar: de speciale Holiday editions van Cointreau.

The perfect Christmas gift

De lekkerste sinaasappellikeur in een stylish én exclusief jasje. Drie redenen waarom dit collector’s item een plekje verdient onder jouw kerstboom…

 1. Voor de geschiedenis en de mythe: De smaak, mythologie en geschiedenis van het ooit zo zeldzame, exotische fruit zit verweven in het hart van Cointreau. Oprichter Edouard Cointreau kreeg in 1875 het lumineuze idee om de smaak van zoete en bittere sinaasappelschillen te mengen. Zo kreeg de likeur z’n unieke, delicate smaak.
 2. Voor het feestelijk design: O zo elegant en verfijnd… met z’n originele design krijgt je Cointreau-cadeau nog extra allure. Cointreau werkte samen met het gerenommeerde Design Laboratory van het Londens Central Saint Martins College. Het designteam ontwierp twee exclusieve verpakkingen die telkens een ode zijn aan de sinaasappel.
 3. Voor de ongeëvenaarde smaak… ook in je cocktail! Een authentieke, smaakvolle, gebalanceerde sinaasappellikeur.

It’s cocktail o’clock!

Inspiratie nodig? Cointreau creëerde twee signature cocktailrecepten die extra pit – of liever zeste! – geven aan jouw kerst- of nieuwjaarsfeest.

Mimosa

 • 40 ml Cointreau
 • 120 ml champagne
 • 40 ml versgeperst sinaasappelsap

Giet het versgeperste sinaasappelsap in een champagneglas. Voeg de champagne toe en werk af met Cointreau. Een feestelijke cocktail!

Orange by Cointreau

 • 80 ml Cointreau
 • 200 ml Fever Tree light tonic
 • 2 scheutjes Angostura orange bitters
 • 2 sinaasappelblaadjes
 • 0.5 ml sinaasappelsiroop

Mix Cointreau, light tonic en Angostura bitters in een cocktailshaker. Giet het mengsel in glas en voeg crushed ice en enkele druppels sinaasappelsiroop toe. Werk af met de sinaasappelblaadjes en een goudkleurig rietje.

*De Cointreau Orange Limited Edition is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Limited Edition (€24,99) en de Selective (€99,5). Verkrijgbaar bij de betere cavist in België en Luxemburg.

Waag hier snel je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie kan jij dit eindejaar pronken met je limited edition pakket van Cointreau t.w.v. €199,46. (1x Selective en 4x de Limited Edition). Cheers!