Met de Air3D haardroger van Remington föhn en stijl je je haar als nooit tevoren!

Duurt het te lang om je haar te drogen? Met de Air3D haardroger ben je zo klaar! De speciaal ontworpen föhn heeft een 3-delige luchtstroom die in de föhn samenkomt tot één krachtige luchtstroming, waardoor een hoog wattage niet langer nodig is.

Föhnen zonder beschadiging

Bang dat je je haar beschadigt tijdens het föhnen? Dat is niet nodig bij de Air3D. De 3 temperatuurstanden zijn volledig veilig voor je haar. Daarnaast bezorgt deze föhn je nog meer natuurlijke glans door de shine conditioning technologie.

Last van je arm tijdens het föhnen? Ook dit is verleden tijd met de Air3D. Deze moderne haardroger heeft het zwaartepunt in het handvat geplaatst en niet in de kop zoals bij traditionele haardrogers. Hierdoor voelt de föhn veel lichter aan!

Een professioneel resultaat bij jouw thuis

Met de Air3D droog je je haar snel, en door de geoptimaliseerde temperaturen kun je heel gemakkelijk een mooie look creëren. De cool shot fixeert je look zodat je dagen lang kunt genieten van jouw perfecte kapsel.

De iconisators zorgen ervoor dat je haar niet gaat pluizen. De glasverhogende conditioners geven je haar extra glans voor een oogverblindend resultaat!

Remington Air3D

Remington Air3D

Remington Air3D

Remington Air3D

Remington Air3D

Remington Air3D

Wat kan je winnen?

Win een Remington Air3D haardroger t.w.v. € 199,99. Föhn en style je haar zonder je haren kapot te maken en krijg een professioneel resultaat in no-time. Vul onderstaande wedstrijdvraag in om kans te maken op jouw haardroger van Remington.

Waag hier je kans: