Hou jij ook van een heerlijk parfumerende living? Met de geurkaarsen,-en stokken van SCENTO geef jij je woonkamer in een handomdraai een subtiel geurtje mee.

VERFIJNDE GEUREN VOOR EEN WARME THUIS

SCENTO staat voor eenvoudige verfijning, een manier om in harmonie te leven met uw interieur, omdat de geuren zich aan elke gelegenheid aanpassen. SCENTO liet zich inspireren door die kostbare geluksmomenten van het leven, waar we genieten van het hier en nu. Juist op zo’n moment kan een parfum dat voorbij zweeft, een geluksmoment een extra dimensie geven. Zoals een zachte melodie die het hart van uw huis plotseling vult en verre herinneringen oproept, zo zal uw interieur dankzij SCENTO voor altijd warmte uitstralen.

De heerlijk geurende producten van SCENTO zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Cashmere & Cotton gamma

De zachte, delicate geur van katoen en kasjmier creëren onmiddellijk een geborgen sfeer in uw huis. Geurkaars € 14,95, geurstokken € 19,95 en kamerparfum € 14,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Fig & Sandalwood gamma

Dit parfum combineert vijg en sandelhout en roept de mediterrane warmte van Toscane op en de geur van vers geplukt fruit. Geurkaars € 14,95, geurstokken € 19,95 en kamerparfum € 14,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Peony & Rose gamma

Het parfum is vrouwelijk, elegant en verspreidt een oneindige fantastische geur van pioenen en rozen. Geurkaars € 14,95, geurstokken € 19,95 en kamerparfum € 14,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Vanilla & Musk gamma

De zoete vanille smaak gemengd met een sensueel vleugje muskus laten een onweerstaanbare, zinnelijke indruk op uw huis na. Geurkaars € 14,95, geurstokken € 19,95 en kamerparfum € 14,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Wood & Suede gamma

>Een eigentijds parfum gemaakt van hout en zacht suède, lichtjes gekruid met een dosis kaneel. Geurkaars € 14,95, geurstokken € 19,95 en kamerparfum € 14,95. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Wat kan je winnen?

Je maakt dankzij Feeling kans op een geurpakket van SCENTO! Dit bevat een 1 geurkaars en 1 keer geurstokjes. Om kans te maken op één van de pakketten moet je onderstaande wedstrijdvraag invullen! Veel succes!

Waag hier je kans: