Vind jij het ook tijd om gewoon je koffers te pakken en naar een warme bestemming te reizen? Wij ook! Wij regelen alvast je koffer voor jou. Dankzij Feeling en Thule maak jij kans op een van de drie Thule Subterra rolling carry-on koffers t.w.v. € 259,95. Begin maar al te zoeken naar je volgende reisbestemming!

Stijlvol op reis

Voor wie van klasse en comfort houdt, komt het Zweedse merk Thule nu met Scandinavisch design op wielen. De Thule Subterra is een complete lijn van stijlvolle reistassen en trolleys, voor de liefhebber van minimalistic en smart design.

De exclusieve tassenlijn zorgt ervoor dat je met een luxe gevoel op reis kunt. De Thule handbagage koffer is een strakke en duurzame reistas met twee wielen, compleet met een compressiepaneel voor maximale pakruimte en minimaal kreukelen. Hij heeft de perfecte grootte voor mee op het vliegtuig te nemen en je kan hem winnen in een elegante bordeaux tint. 

Bij de Thule Subterra-lijn ligt de focus op slimme oplossingen, ease of use, hoge kwaliteit en clean design. De tassenlijn straalt allure uit en is dan ook ontworpen door het meermaals onderscheiden designteam van Thule.

 

Thule Subterra rolling carry-on Ember

Slanke duurzame trolley uit de Subterra serie van Thule.

Thule Subterra rolling carry-on

 

Deze ruim georganiseerde trolley is voorzien van twee afsluitbare compartimenten met compressieriemen.

Thule Subterra rolling carry-on

 

Aan de voorkant bevindt zich een extra ritsvak voor een snelle toegang tot kleine benodigdheden zoals sleutels, tickets of portemonnee.

Thule Subterra rolling carry-on

Een haak aan de buitenzijde om een tas aan te kunnen bevestigen en handvatten aan de boven-, onder- en zijkant voor een optimaal reiscomfort.

wat kan je winnen?

Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op één van de drie Thule Subterra rolling carry-on koffers met een waarde van maar liefst € 259,95!

waag hier je kans!