Ben je op zoek naar een chique maar praktische tas om mee naar het werk te gaan? Waag hieronder je kans en maak kennis met KAAI: hét Antwerpse handtassenmerk dat de twee met elkaar rijmt.

KAAI: praktisch en elegant

Te kleine schoudertassen, een non-elegante rugzak… het is niet evident om de perfecte werktas te vinden waarin je laptop past. Het Antwerpse KAAI biedt daarom dé perfecte oplossing want laat luxe, design en functionaliteit samensmelten in elke tas. Oprichters Ine Verhaert en Helga Meersmans koppelen stijl aan orde en gebruiksgemak. In hun ruime tassen vind je vlot alles terug, dankzij de vele handige vakjes. Er zijn verstelbare riemen, waardoor je van een schoudermodel een elegant gala-tasje maakt, en het leer is telkens van hoogstaande Italiaanse kwaliteit. KAAI weet wat vrouwen van de 21ste eeuw nodig hebben.

 

Wat kan je winnen?

Feeling en KAAI willen je verwennen en geven je vandaag een set zakjes én accessoires van het label cadeau, dit ter waarde van maar liefst € 1.280. Beantwoord onderstaande vraag en win een vierdelige set, bestaande uit een zwarte ‘Midi Pyramid’ tas (€ 695), een zwarte ‘Heroine’ tas, (€ 425), een pouch (€ 85) en een zwarte kaartenhouder (€ 75). Zo zit je alvast gebeiteld voor een prachtige herfst en nog vele seizoenen daarna.

Waag snel je kans!