Lekker fris het nieuwe jaar in? Dankzij de Oy Deo Wash en Oy Deo Scrub zijn zweetgeurtjes helemaal verleden tijd.

OY, een eiland van frisheid en zelfverzekerdheid

OY is een gloednieuw Belgisch merk dat zijn naam ontleent aan het Noorse woord voor “eiland”. Dankzij een revolutionaire Belgische formule maken de producten niet alleen komaf met zweetgeuren maar ga jij een tijdperk van zuiverheid en frisheid tegemoet! Hallelujah! 


OY Deo Wash en OY Deo Scrub pakken de oorzaak van nare zweetgeuren instant aan. De unieke blend van actieve bestanddelen in OY neutraliseert de activiteit van de micro-organismen die de geur veroorzaken. Daarnaast wordt de huidflora geoptimaliseerd zonder dat de natuurlijke zuurtegraad wordt aangetast.

Bekijk het als volgt: zoals je in de ochtend je tanden poetst, zo breng je OY vóór het douchen aan op de droge huid van de oksels. Na één minuut inwerktijd spoel je het product af en klaar is kees! En jouw deo? Die mag eigenlijk voorgoed aan de kant. Neem OY op in je vast ochtendritueel en je kan gedurende 24 uur op beide oren slapen.

De OY Deo Scrub bevat natuurlijk scrub partikels die perfect zijn voor gebruik op de voeten en oksels. Dode huidcellen tussen de tenen en de teennagels worden efficiënt verwijderd. Onfrisse geurtjes maken plaats voor het Marrakech parfum met tonen van eucalyptus, rozemarijn, sinaasappel en andere kruiden, een geur die doet denken aan een luxe spa!

How to use – video

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet maak jij kans op een OY Deo Wash & OY Deo Scrub t.w.v. €51. Veel succes!