Een prikkend parfum? Een reinigingslotion waarvan je huid geïrriteerd raakt? Herkenbaar? Dan biedt Louis Widmer dé oplossing voor jou! Met de producten van Louis Widmer maak je komaf met een gevoelige huid. Verwacht je aan huidvriendelijke parfums, een milde micellaire reinigingslotion en een zachte douchecrème. Good news: Feeling geeft 10 verwenpakketten t.w.v. €84 weg met al deze producten.

 

Een leven in teken van de huid

De fascinatie voor de huid van Louis-Edouard Widmer en zijn zoon – de twee oprichters van het bedrijf – staat sinds 1960 nog steeds centraal en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid. Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie.

Met deze visie in mind creëerde Louis Widmer drie sensuele en huidvriendelijke parfums onder de naam l’Eau de Peau, een heuse ode aan de huid: exclusief, elegant en … zonder allergenen. Een hele uitdaging in de parfumwereld!

Eau Fraîche

Dit parfum bruist en prikkelt je zintuigen en verleidt je met een vrolijke en zonnige combinatie van fruitige en bloemige elementen. Groene, frisse bladeren passen perfect bij het luchtige van de fresia, het zuivere van de jasmijn en een noot van groene thee die het geheel in evenwicht brengt. Resultaat? Een heerlijk verkwikkende cocktail.

Eau Douceur

Laat je fascineren en verrassen door de wonderlijk romantische noten. De topnoten verbinden de elegante frisheid van neroli met het mild romige van witte amandelen. In het hart van het parfum passen de noten van de fluwelige jasmijn perfect bij de subtiele heliotroop om samen een impressie van een zalige warmte te creëren.

Parfum Elixir

Het sensuele en elegante karakter van dit parfum zorgt voor een onweerstaanbare link met charme en verleiding. In het hart van het parfum versmelten de frisse en heldere topnoten met een hartstochtelijke roos, een bedwelmende jasmijn en fantastische poederige noten van iris.

Micellaire Reinigingslotion: 3-in-1!

Louis Widmer pakt ook uit met een Micellaire Reinigingslotion, een 3-in-1 formule! De nieuwe Micellaire Reinigingslotion combineert drie verzorgingen in één. Het is zowel een oogmake-up remover, een tonic (zonder alcohol) en een reinigingsmelk. Aanbrengen is simpel, zacht en doeltreffend! Doe een beetje reinigingslotion op een wattenschijfje en dep daarmee zachtjes over de huid. Je hoeft nadien niet af te spoelen met water. Het is een must voor elke dag omdat onze huid dagelijks aan schadelijke stoffen wordt blootgesteld. Last but not least, deze lotion is uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid!

Wat kan je winnen?

Wil jij kans maken om een Louis Widmer-verwenpakket te winnen? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd! Je ontvangt niet alleen een eau de parfum Eau Fraîche en een Micellaire Reinigingslotion, maar ook een douchecrème van Louis Widmer! Doe mee en win één van de tien Louis Widmer-verwenpakketten t.w.v. €84!

Waag je kans!