De missie van Dopper? Actieve bewustwording van het milieu! Om deze gedachtengang te ondersteunen ontwierp Dopper een innovatieve productlijn van duurzame flessen voor drinkwater. En innovatief blijven ze want Dopper kwam zonet op de markt met een heel nieuw kleurenpallet én een steel exemplaar. Good news want wij geven een Dopper-package weg met een super assortiment. Lees snel verder en waag je kans!

Life in plastic ain’t fantastic

Deze pastelkleurige drinkbussen hervul je met plezier met kraantjeswater! Klein weetje: Hiermee bespaar je maar liefst 40 petflesjes per jaar en voorkom je dat er zo’n 8 miljard kilo aan plastic afval in onze oceanen terecht komt. Of zoals Dopper het zelf zo mooi verwoord: “dat is gelijk aan het gewicht van zo’n 2 miljard flamingo’s“. Message loud and clear!

Sterk, stoer, robuust, sexy

Naast al de pastel cuteness maakt Dopper ook plaats voor een strak design: De Dopper Steel. Deze drinkbus is bestemd voor de sporters. Heb je een lesje bodybalance of crossfit op de planning staan? Dan neem je best deze makker mee, kan tegen een stootje!

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op een Dopper-pakket t.w.v. €48,50 inclusief:

  • 1 Dopper Steel
  • 1 Dopper Original (nieuwe pastel kleur)
  • 1 sport cap
  • 1 Dopper carrier

Waag hier je kans!