Geen inspiratie om te shoppen en zin in persoonlijk advies? Maak dan gebruik van de personal shopping experience bij een van de winkels van Claudia Sträter en schaf jezelf een volledig nieuwe garderobe aan.

 

Vrouwelijk en stijlvol

Claudia Sträter is een Nederlands merk opgericht in 1970. Het merk vertaalt internationale modetrends naar een duidelijk herkenbare stijl: vrouwelijk en stijlvol, met oog voor detail. Kwaliteit en functionaliteit krijg je er bij Claudia Sträter zo bij.

Het merk staat bekend om het gebruik van prachtige stoffen – vaak van Italiaanse oorsprong – met een uitstekende pasvorm. De thema’s die Claudia Sträter uitbrengt nodigen de draagster uit om naar eigen believen te mixen en te matchen.

Mode voor de actieve, drukbezette, dynamische vrouw

Elke vrouw is anders volgens Claudia Sträter. Elke vrouw heeft ook haar eigen persoonlijk smaak, stijl en activiteiten. De collecties die het merk uitbrengt, geven ruimte aan elk individu haar eigen stijl te onderstrepen en verder te ontwikkelen. De vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn actieve, dynamische vrouwen met een hart voor mode.

Wat kan je winnen?

Claudia Sträter heeft besloten jullie te verwennen met een personal shopping experience om niet te vergeten. Tot 31/12/2019 kan je terecht in een van de Claudia Sträter boetieks om verwend te worden met een hapje en een drankje terwijl je persoonlijk stijladvies krijgt. Misschien mag jij wel je favoriete silhouet shoppen binnenkort! Waag zeker je kans om een personal shopping experience t.w.v. 1500 euro te winnen.

Alvast een greep uit de zomercollectie:

Alvast een greep uit de zomercollectie:

Alvast een greep uit de zomercollectie:

Waag snel je kans!