Home Wedstrijden Win een Philips SpeedPro Max stofzuiger t.w.v. € 449,99!

Win een Philips SpeedPro Max stofzuiger t.w.v. € 449,99!

Win een Philips SpeedPro Max stofzuiger t.w.v. € 449,99!

Sneller schoonmaken, wie wil dat nu niet? Met de nieuwe Philips SpeedPro Max haal je de snelste steelstofzuiger in huis en hou je tijd over voor leuke dingen.

proper in een handomdraai

Wist je dat de meeste draadloze stofzuigers alleen voorwaarts stof en vuil opzuigen, terwijl je van nature tijdens het stofzuigen ook een achterwaartse beweging maakt? Daarom kan je met de SpeedPro Max in alle richtingen schoonmaken, en dat scheelt tijd! Het 360°-mondstuk verzamelt stof en vuil namelijk van alle kanten, bij elke beweging. Zelfs langs de randen van muren en in de hoeken.

360°

Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle soorten vloeren. Wisselen is dus niet meer nodig! Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie – de meest krachtige technologie van Philips voor stofzuigers zonder zak – voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen.

Philips SpeedPro Max

Philips SpeedPro Max

Philips SpeedPro Max

Philips SpeedPro Max

Philips SpeedPro Max

wat kan je winnen

Feeling geeft in samenwerking met Philips 2 x een Philips SpeedPro Max t.w.v. € 449,99 weg! Zeker de moeite waard om mee te doen aan onze wedstrijd en dit topcadeau te winnen.

waag hier je kans!