Home Wedstrijden Win een Pink Edition pakket van HenTho t.w.v. € 110

Win een Pink Edition pakket van HenTho t.w.v. € 110

Win een Pink Edition pakket van HenTho t.w.v. € 110

Hendrik en Thomas Coenen, vader en zoon, deelden een gezamenlijke passie voor gin en pure artisanale producten. Begin 2015 hebben ze ‘Antwerp Gin Company’ opgericht en intussen hebben ze al een mooie collectie opgebouwd. Via Feeling kunnen jullie nu hun allernieuwste lid van de HenTho gin familie winnen: The Pink Edition + bijhorende trui en pet. Lees snel verder hoe je kan winnen!

Made in Antwerp

Op aanvraag van de vrouwelijke familieleden, kwam er een roze toets in de HenTho collectie. Na de HenTho Classic en de Noah kan je nu ook genieten van een Pink Edition, een florale gin met toetsen van vanille en amandelen. De verpakking gaat ook niet aan ons voorbij, een en al roze, we love it! Heb je nog een plekje in je woonkamer? Geef deze fles dan zeker een verdiend plaatsje ‘in de spotlight’.

In tegenstelling tot wat de fles doet vermoeden: de gin zelf is niet roze én het is geen (ge)zoete gin. De Pink Edition heeft eerder een zachte smaak met een peperige toets op het einde. Heads up voor deze gin, eigenhandig gedestilleerd in hun micro-distilleerderij op ‘t Kiel in Antwerpen.

Best served: met een neutrale tonic, een stukje roze pompelmoes en een muntblaadje. Cheers!

Sweater Weather

Winter is coming maar gelukkig smaakt een lekker gin het hele jaar door. Dankzij Feeling krijgen jullie nu bij deze Pink Edition ook een pink sweater (one size model) t.w.v. €50 én een bijpassende pet t.w.v. €20.

Waag hier je kans

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op dit Pink Edition HenTho pakket. Veel succes!