SKAGEN is een Zweeds horlogemerk dat looks en functionaliteit combineert. Perfect voor diegene die alle functionaliteit van een tracker met meldingen wil, verscholen in de schoonheid van een traditioneel horloge.

Een horloge voor alle gelegenheden

Dit fashionable horloge past bij elke stijl en bij elke gelegenheid. Met de quick-release-pin band kan je eenvoudig de lederen band met een andere leer, staal mesh, siliconen of nylon band wisselen. De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert dit klassieke design met innovatieve technologie. Functies zijn onder meer de automatische tijd- en datumaanpassing, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm. De bruine lederen band en titanium kast komen samen tot een stijlvol en uniek uiterlijk.

Verder is deze Hybrid Smartwatch uitgerust met SKAGEN LINK-technologie, die het mogelijk maakt om met één druk op de knop een foto te nemen of jouw muziek te bedienen. Skagen Connected is compatible met Android™ telefoons en iPhone® en synchroniseert draadloos naar de SKAGEN app. In deze app kan je gegevens bekijken en instellingen beheren. Naast de verwisselbare band kun je deze Hybrid Smartwatch nog verder personaliseren met aanpasbare notificaties.

SKAGEN Connected Hybrid Smartwatch – SKT1204

SKAGEN Connected Hybrid Smartwatch – SKT1204

SKAGEN Connected Hybrid Smartwatch – SKT1204

Wat kan je winnen?

Dankzij Feeling maak je kans op één van de 5 Skagen Connected Hybrid Smartwatchen, kleur beige, t.w.v. € 199. Om kans te maken op deze Smartwatch moet je onderstaande wedstrijdvraag juist beantwoorden. Succes dames!

Waag hier je kans: