Home Wedstrijden Win een premium limoncello fles van Villa Massa t.w.v. € 22,49!

Win een premium limoncello fles van Villa Massa t.w.v. € 22,49!

Win een premium limoncello fles van Villa Massa t.w.v. € 22,49!

De Italiaanse limoncelloproducent Villa Massa giet zijn premium limoncello voor het eerst in een Edizione Speciale: een eyecatcher van een fles in beperkte oplage. De Villa Massa “La Dolce Vita” vormt een eerbetoon aan de typische Italiaanse flair en de kleine geneugtes van het leven.

La Dolce Vita

Het ontwerp is geïnspireerd op La Dolce Vita, de iconische film van Federico Fellini uit 1960 waarin Anita Ekberg ongeremd in de Romeinse Trevi-fontein dartelt. In werkelijkheid gaat La Dolce Vita over meer dan alleen maar genot, verleiding en plezier. Het is een complete levensstijl gebouwd op de Italiaanse voorliefde voor kleine verwennerijtjes: lekker eten en drinken, omringd door vrienden en familie.

Villa Massa is gemaakt van verse, handgeplukte citroenen uit Sorrento, een stadje niet ver van Napels. De verfrissende smaak van de citroenen geeft de likeur een natuurlijke, artisanale toets. Villa Massa is de enige limoncello met zijn eigen citroenboomgaarden, Le Grottelle, die nog altijd in familiale handen zijn.

Eén slokje ijskoude Villa Massa dompelt je onder in de Gouden Eeuw van Italiaanse glamour. Zelfs de klassieke gin-tonic trekt deze zomer op vakantie naar Italië. Proef het zelf met het verfijnde aperitief Villa Massa & Tonic.

Villa Massa Edizione Speciale “La Dolce Vita”

The perfect summer drink …

Wat kan je winnen?

Maak kans op één van de 15 overheerlijke Villa Massa Limoncello flessen t.w.v. € 22,49! Vul onderstaande wedstrijdvraag in en wie weet drink jij binnenkort een heerlijk glaasje limoncello van Villa Massa bij jou thuis.

Waag hier je kans: