Home Wedstrijden Win een Purepressed Eye Shadow Mono van jane iredale t.w.v. €22,50

Win een Purepressed Eye Shadow Mono van jane iredale t.w.v. €22,50

Win een Purepressed Eye Shadow Mono van jane iredale t.w.v. €22,50

De producten van jane iredale zijn gezond, natuurlijk en verzorgen je huid instant, wat best wel uniek is. Dankzij Feeling maak jij nu kans op een Purepressed Eye Shadow Mono t.w.v. €22,50. Lees snel verder!

PUREPRESSED EYE SHADOW MONO

De oogschaduwen van jane iredale zijn een pure streling voor het oog. Ze bestaan in mooie, levendige kleuren en zijn gemakkelijk aan te brengen.  Ze zijn dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid.

Als je dacht dat de opsomming van voordelen al gedaan was? Nee hoor! De oogschaduw blijft erg lang zitten, ze komt niet in de plooitjes van je ogen en geeft je meteen een stralende blik. De ingrediënten verzorgen als het ware je huid in plaats van ze volledig af te sluiten.

De Purepressed Eye Shadow Mono kan gebruikt worden om de oogleden kleur te geven, te accentueren of om een fijn lijntje aan te brengen.

Wens je graag een intensere kleur? Maak je oogschaduwpenseel een beetje vochtig en je merkt meteen een verschil. Het proberen waard!  

Over Hélène V.  Home of the happy skin

Hélène V. is een lifestylemerk met één doel voor ogen: een gelukkige huid voor iedereen! Ze verdeelt merken als jane iredale, Environ et Advanced Nutrition Programme

Een gelukkige huid begint bij een gezonde huid. Daarom werken we vanuit een totaalconcept met 3 wetenschappelijk onderbouwde merken die zorgvuldig zijn uitgekozen en gaan wij voor een gegarandeerd resultaat.

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet maak jij kans op een Purepressed Eye Shadow Mono van jane iredale t.w.v. €22,50. Good luck!