Home Wedstrijden Win een Samsonite reiskofferset t.w.v. 637 euro en vertrek stijlvol op vakantie!

Win een Samsonite reiskofferset t.w.v. 637 euro en vertrek stijlvol op vakantie!

Win een Samsonite reiskofferset t.w.v. 637 euro en vertrek stijlvol op vakantie!

Je reisplannen voor deze zomer zijn tot in de puntjes geregeld? Dan is een luxueuze kofferset onmisbaar. De Samsonite koffers zijn telkens elegant, sterk, ultralicht, en ongelooflijk praktisch. Wil je kans maken op een Samsonite reiskofferset t.w.v. 637 euro? Read on want wij zorgen dat je deze zomer stijlvol het vliegtuig uitstapt!

 

Icy chic

Wij namen een kijkje in de nieuwe zomercollectie van Samsonite waarbij we instant verliefd werden op de Ice Blue kleur: een krachtige kleur die tegelijkertijd een tikkeltje vrouwelijkheid met zich meebrengt én vanaf nu een prominente plaats zal opeisen op de bagageband! Cool toch, deze frisse look voor de Samsonite Cosmolite en Uplite koffers!

Samsonite staat bekend om zijn baanbrekende research, zijn ontwikkeling en zijn streven naar innovatie. Het merk maakt bovendien gebruik van het revolutionaire Curv®-materiaal. Samsonite kijkt altijd vooruit en helpt reizigers over de hele wereld verder te reizen met steeds lichtere en sterkere producten.

Wat kan je winnen?

Een luxueuze Samsonite kofferset t.w.v. 637 euro. De set bestaat uit de Cosmolite Spinner 75, de Uplite Upright 55 en de Uplite Toilet Case. De koffers en toilettas komen telkens in de ultravrouwelijke kleur Ice Blue. Reis naar de nieuwste en meest hippe bestemmingen met je Samsonite Ice Blue kofferset.

Waag je kans hier!