Vrolijk, eigentijds en een tikkeltje bohemian: de collectie tuinmeubelen en decoratie van Paola Navone voor Serax blaast een nieuwe wind in je tuin!

Een vrije en eigentijdse stijl

Italiaanse designer Paola Navone lanceert een collectie zetels en tafels voor het Antwerpse label Serax. Je kan je verwachten aan elegante meubels in zwart of wit gelakt metaal. De speelse lijnen transformeren elke tuin of terras tot een warme ruimte.

Een vrije, eigentijdse en speelse levensstijl in combinatie met een passie voor eigenaardige objecten en de zin om overal iets nieuws van te maken. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de ‘Fish & Fish’ collectie van Paola Navone voor Serax.

Ontspan en geniet van de eerste zonnestralen deze lente in deze comfortabele stoelen!

Wat kan je winnen?

De set bestaat uit twee zwarte stoeken, twee witte zitkussens, twee rechthoekige kussens (één wit en één gestreept) en één zwart vierkant kussen. Naast comfortabel en verfijnd zijn de stoelen makkelijk te verplaatsen bij wisselvallig weer of wanneer je ze gewoon graag ergens anders neerzet. Ze brengen het gevoel van een fris interieur naar buiten.

Waag je kans!

Wil jij graag deze set van Serax ter waarde van €1900 in je tuin? Waag snel je kans door onderstaande vraag te beantwooden!