De gietijzeren kookpannen van Le Creuset zijn de droom van elke keukenprins(es). Of als je nog een cadeau voor iemand zoekt die graag met potten in de weer is, is dit je
kans. Lees snel verder en ontdek hoe jij kans maakt!

Le Creuset

Le Creuset is sinds 1925 dé expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Hun  Franse knowhow vereist een een enorme toewijding: élke braad-/stoofpan heeft zijn unieke mal, die na het gieten vernietigd wordt. Le Creuset biedt daarnaast verschillende assortimenten van producten aan in materialen die aangepast zijn aan elk type van bereiding : aardewerk, gesmeed aluminium, meerlagig- rvs, silicone, textiel,… You name it! 

Deep Teal

Geïnspireerd door natuurpracht brengt Le Creuset een nieuwe kleur die tegelijk tijdloos en frivool is: Deep Teal. Zoals de naam doet vermoeden is het een diepe, groenblauwe kleur. Deze hoogkwalitatieve set in de nieuwe, tijdloze en eigentijdse kleur  bestaat uit een stoofpot en -pan, een braadslede, 6 eet- en evenveel dessertborden en ontbijtkommen, een vleesmes in olijfhout, mini-cocottes, een vijzel, ovenwant én een rvs ‘chef’- sauteerpan. Een prachtig assortiment dat misschien binnenkort van jou is!

 

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet win jij deze Deep Teal-set van Le Creuset t.w.v. €1.500. Laat het smaken straks!