Antwerpse branie met een flinke portie stijl? SVNTY begon in 2013 aan haar missie. Met een klein team wisten ze al van het begin dat ze het buitenbeetje wouden zijn in de Antwerpse modescene. Rebels en fun, maar toch ook verrassend? SVNTY biedt the perfect match

Hun missie is om elk seizoen opnieuw een lach te toveren in je garderobe. Moet je de kinderen van school gaan halen, Heb je een belangrijke meeting of kan je wel toevallig de man van je leven tegenkomen? It’s always showtime somewhere!

Duik mee in de SS18 Collectie

Voor de lente – zomer collectie 2018 brengt SVNTY een ode aan de mysterieuze onderwaterwereld. Een geschikte outfit voor elk moment van de dag. You will love it. Or hate it. No compromises!

Wil je ontsnappen aan die dagelijkse saaie routine, die sleur, die hush hush mentaliteit waar je elke dag in zit? Neem een duik in het paradijs van SVNTY. Een verborgen paradijs vol wonderen, waar alles even stilstaat en voel de vibes van de kleine Zeemermin. Maak je keuze uit heldere tinten als lila, aqua en oranje. Die tinten zijn makkelijk te combineren met zachtgrijs en nude. Satijn en kanten jurkjes wisselen af met wijde, zomerse broeken die perfect te combineren zijn met een sneaker of muiltjes. Opschriften zoals ‘Oh Crab!’ en zeepaardjes zijn steeds terugkerende elementen. Uiteraard mogen strepen niet ontbreken bij een onderwaterthema. Deze looks komen allemaal terug in hun lente – zomer collectie voor 2018:

Lente – Zomer collectie 2018

TAMIE – Bekijk hier

Lente – Zomer collectie 2018

BEERS – Bekijk hier

Lente – Zomer collectie 2018

SAMMIE – Bekijk hier

Lente – Zomer collectie 2018

SIMPLE – Bekijk hier

Lente – Zomer collectie 2018

TWENTY – Bekijk hier

Reden genoeg dus om asap een nieuwe outfit te kiezen, zeker met deze cadeaubon. Dit wordt een spannende, stijlvolle zomer! Doe mee en maak kans op een volledige outfit voor jou of de kids.

Wat kan je winnen?

Vul snel de wedstrijdvraag in en maak kans op een silhouet van SVNTY t.w.v. €1500. De voucher is zes maanden geldig.

Waag hier je kans