In 2017 kwam Chantelle met een van de grootste innovaties in de lingeriewereld, bekroond met de UKLA 2018 award innovation of the year. Soft Stretch, een one-size-fits-all collectie.

De collectie bevat onderstukken, waaronder een slip, een hipster, een string en een broekje met hoge taille die gemaakt zijn met elastische materialen waardoor de producten voor elke vrouw met maat 34 tot en met maat 44 perfect zitten. Daarnaast ook gemaakt van een ultrazacht, comfortabel materiaal en onzichtbaar door de naadloze afwerking. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Goed nieuws is dat de zogeheten Soft Stretch-techniek waardoor die slip zo beroemd is geworden vanaf dit voorjaar ook verkrijgbaar is in de vorm van een body, een brassière en een top. Stuk voor stuk ongecompliceerde, naadloze en ultrazachte lingerie voor vrouwen die altijd in beweging zijn.

Chantelle – Soft Stretch

Chantelle – Soft Stretch

Chantelle – Soft Stretch

Chantelle – Soft Stretch

Chantelle – Soft Stretch

Veel nieuwe ontwikkelingen dus, maar één ding zal altijd hetzelfde blijven, aldus CEO Patrice Kretz:

‘Wij zijn hier om geweldige lingerie te maken en daar verandert helemaal niets aan.’

Wat kan je winnen?

Danzij Feeling maak jij kans op één van de 10 heerlijk comfortabele Soft Stretch lingeriepakketten in het zwart van Chantelle t.w.v. € 82. Dankzij de one-size-fits-all pasvorm is dit lingeriesetje ideaal voor elk type vrouw. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in om kans te maken op jouw setje!

Waag hier je kans: