Vintage is weer helemaal in! Daarom heeft Lee Cooper een collectie op de markt gebracht waarin hun iconisch retro logo terug in de kijker wordt gebracht. Je kan de kleren van Lee Cooper zo vaak als je wil dragen want die afgewassen look maakt hun kleding net nóg beter.

Back to the seventies

Lee Cooper – het oudste Europese denimlabel – dook in de archieven en liet zich inspireren door de collecties van de jaren zeventig. Denk stoere stoffen en oranje stiksels, no nonsens jeansjasjes, salopettes en T-shirts en sweaters met retro logo, met een zwart kader en letters die buiten het kader treden. De look van toen wordt weliswaar vertaald naar het comfort van nu.

Lee Cooper begon zijn verhaal  in het East End London van 1908, en mag zich met zijn rijke geschiedenis dan ook kronen tot Original British Denim brand. Van een bescheiden start in werkkledij, is Lee Cooper geëvolueerd naar een wereldwijde stijlinnovator en werd het label hét referentiepunt van legendarische rock ’n roll iconen zoals The Rolling Stones, The Beetles en Serge Gainsbourg.

Lee Cooper Retro T-shirt

Retro shirt: € 17,95

Lee Cooper retro sweater

Retro sweater: € 49,95

Het iconische Lee Cooper vintage logo op een T-shirt in gevlamde jersey stof. Combineer met je favoriete Lee Cooper jeans voor de complete look!

Wat kan je winnen?

Win dankzij Feeling een sweater + een T-shirt van Lee Cooper t.w.v. € 68 en rock deze zomer jouw nieuwe retro look. Vul snel onderstaande wedstrijd in om kans te maken op een sweater + T-shirt!

Waag hier je kans: