Home Wedstrijden Win een tuintafel van Extremis t.w.v. € 3200

Win een tuintafel van Extremis t.w.v. € 3200

Win een tuintafel van Extremis t.w.v. € 3200

Dineren met je beste vrienden aan een hippe tuintafel terwijl het gras kietelt aan je voeten. Dankzij Extremis is dit misschien wel één van jouw lievelingsactiviteiten deze zomer. 

Ben je net als wij fan van tafelen in de openlucht met een lekker wijntje? Extremis schenkt speciaal voor Feeling 1 tuintafel weg t.w.v. € 3200.

Waag je kans 

Het Belgische merk Extremis ontwerpt naar eigen zeggen geen meubels, maar ‘tools for togetherness’. En daar is deze ecobewuste, functionele en hoogst originele tuintafel ‘Anker’ geen uitzondering op. 

Werp een blik op een hoek van de tafel en je begrijpt meteen waarom voor de naam Anker gekozen werd. Bovendien biedt ze zitplaats voor 6 personen.  Heel handig, want dankzij haar innovatieve vorm kan je makkelijk een gesprek voeren met iedereeen. Sfeer gegarandeerd! 

Praktische info 

Je kan Extremis' Ankertafel verkrijgen in verschillende kleuren hout en staal. Dat verklaart de goede kwaliteit én haar 108 kg's. Met een lengte van 216 cm, een hoogte van 74 cm en een breedte van 216 cm pronkt deze tafel op je terras of in je tuin. Grijp hieronder je kans!

Wil jij aan nog meer wedstrijden deelnemen? Houd dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste winacties rechtstreeks in jouw mailbox.