Valentijn is around the corner. Tijd om wat quality-time in te plannen met je geliefde! Wij hebben goed nieuws voor jou: Feeling geeft je de kans om 1 van de 8 Valentijnsarrangementen bij  Thermae Grimbergen t.w.v. €95 te winnen!

Een oase van rust

Thermae Grimbergen is een uniek wellnesscentrum met meer dan 20 jaar ervaring. Het complex is gelegen in de groene rand van Brussel waar je een oase van rust ervaart. Het saunacomplex bestaat uit twee delen. In Aquarius kuur je naakt, Sabai is er voor wie liever in badpak tot rust komt. Je kan je ook laten verwennen door een heerlijke massage of een zalige gelaatsverzorging. Blijf je nog graag wat langer vertoeven in dit prachtige complex? Dan kan je een overnachting boeken in het wellnesshotel.

Wat kan je winnen?

Feeling schenkt samen met Thermae Grimbergen een “Valentijnsarrangement” weg. Wat houdt dit juist in?:

  • Je krijgt een onbeperkte toegang tot de thermen gedurende één dag.
  • Badjas, slippers en handdoeken hoef je niet mee te brengen, deze zullen klaarliggen voor jou.
  • Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende scrub- en opgietsessies, een ritueel waarbij de temperatuur en vochtigheid in de sauna sterk worden opgedreven waardoor je extra gaat zweten en je door de geuren nog beter zult kunnen ontspannen.
  • Je mag twee individuele behandelingen ondergaan: allereerst is er de hydraterende gelaatsverzorging die je 25 minuten laat genieten. De tweede behandeling is de Body Relax Massage met chocoladecrème waarbij je gedurende 25 minuten alle stress uit je lichaam laat drijven. Een Body Relax Massage draait niet om het losmaken van een bepaalde gespannen zone of spiergroep in je lichaam, wel om het ontspannen van je lichaam in haar geheel.

Waag hier je kans!

Wil je kans maken op 1 van deze 8 “Valentijnsarrangementen” van Thermae Grimbergen t.w.v. €95? Vul dan snel de wedstrijdvraag in en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars. Succes!