Wij blijven voorlopig nog even thuis, maar we mogen wel al dromen van betere dagen. En daarom geven wij deze maand 15 trolleys van Kipling ter waarde van €189 weg. Meer nog: de koffertjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren die ervoor zullen zorgen dat jij binnenkort hopelijk stylish door de luchthaven wandelt. Ready for take off?

20 jaar Kipling

Al sinds de nineties is het internationale tassenmerk Kipling een Belgische trots. Deze lente lanceert het merk een nieuwe collectie kwaliteitsvolle bagage. Hét hebbeding voor elke cityhopper: de hippe CURIOSITY S trolley. Vederlicht en toch stevig, 360° wendbaar en toch stabiel, waterbestendig en toch stijlvol: deze koffer heeft het allemaal.

De trolleys zijn industrial-inspired en bestaan uit polycarbonaat, een revolutionair materiaal dat elke duurzaamheidstest kan doorstaan. In geel, rood, blauw of grijs, er is voor elk wat wils. De binnenkant is dan weer voorzien van een stof met de kaart van Antwerpen, de modieuze geboorteplaats van Kipling. Kortom, het perfecte koffertje om mee door de vertrekhal te glijden.

Waag hier je kans

Wil jij een CURIOSITY S trolley van Kipling winnen ter waarde van €189? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag en misschien wordt jij een van de acht lezeressen die binnenkort met een trendy koffer rondwandelt!