Drink jij ook  af en toe graag een gin-tonic? Dan klinkt deze wedstrijd vast als muziek in je oren. Panda Gin viert zijn tweede verjaardag met een unieke wedstrijd: win één van de 21 flessen biologische én Belgische gin van het merk (ter waarde van €38).

Nee, Belgen zijn niet alleen experts in het maken van bier: het zijn ook kenners wanneer het op gin aankomt. Panda Gin is hier het bewijs van: biologische en Belgische gin gerealiseerd door 4 gepassioneerde jongeren. Twee jaar na de geboorte van het merk kan je Panda Gin in heel wat huishoudens terug vinden in de likeurkast.

Lokale en toch exotische gin

Waarom hebben deze jonge ondernemers de naam van een exotisch dier gekozen in plaats van te kiezen voor één van onze lokale viervoeters? Panda Gin werpt een knipoog naar de panda’s uit Pairi Daiza maar verwijst vooral naar een mysterieus ingrediënt in het drankje: ze zijn de enigen ter wereld die lychee integreren in hun recept. Deze vrucht die zelden in alcohol wordt gebruikt is afkomstig uit Azië, China in het bijzonder.

Lokale en vooral biologische gin

De andere grote troef van het drankje? De gin is volledig biologisch! Een heel belangrijk aspect voor de makers. De afkomst van elke bes en elke plant is gekend en gecontroleerd. Daarbovenop is het water in Panda Gin, afkomstig uit de Hoge Venen, het meest zuivere van Europa.

Niet enkel het publiek geeft erkenning: De professionals uit de sector zijn ook grote fan van de smaak en de look van de fles: vorig jaar op de wedstrijd georganiseerd door het ITQI (International Taste and Quality Institute), gaf een jury van 123 experts 2 gouden sterren aan de fles, wat neerkomt op 90%. Glansrijk geslaagd dus.

Waag je kans!

Nog nooit Panda Gin geproefd? Hoogtijd om het eens te proberen! Feeling en Panda Gin geven 21 flessen weg ter waarde van €38 per stuk. Hoe neem je deel? Geef antwoord op onderstaande vragen. Abonneer op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om geen enkele wedstrijd te missen.

Geen zin om op het resultaat van de wedstrijd te wachten? Vind Panda Gin in gespecialiseerde winkels of op hun website.