Heb jij ook zin om een nieuw kledingstuk aan je kleerkast toe te voegen? Feeling to the rescue, want jij kunt uit het uitgebreide aanbod van 7 For All Mankind een jeans naar keuze winnen die je de rest van het jaar niet meer wilt uittrekken. Het merk creëert al jaren denim voor vrijwel elke plaats en gelegenheid en is nog steeds razend populair. What more could you want?

20 kaarsjes

In 2020 wordt het iconische denimmerk 7 For All Mankind 20 jaar. Dat wordt gevierd met een grote, nostalgische campagne ‘Remember Your First’, met Caroline Murphy, het supermodel dat als gezicht fungeerde bij het ontstaan van het label. De campagne benadrukt waarom dragers in de eerste plaats ‘verliefd’ werden op het merk, met als doel  dezelfde emotionele connectie introduceren bij een nieuwe generatie.

In de lente wordt ook de eerste collectie van hun nieuwe creative director, designer Simon Spurr, gelanceerd. Ze bestaat uit gesofisticeerde ready-to-wear denim stukken, in de meest uiteenlopende washes en coupes, van ultravrouwelijke jurken over blouses tot broeken.

Waag hier je kans

Wil jij je favoriete denim kiezen in de 7 For All Mankind-winkel in Antwerpen, Brussel of Knokke? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag en misschien wordt jij een van de zeven lezeressen die met hun favoriete jeans naar huis gaat!