Zondag 9 juni is het weer zover: Vaderdag, de dag waarop alle papa’s in de bloemetjes worden gezet. Een perfect geschenk vinden is niet altijd eenvoudig, daarom helpt Feeling en Luxury For men je een handje. Wij geven namelijk acht vouchers t.w.v. € 100 weg. Waag je kans en maak jouw papa dit jaar extra gelukkig!

 

 

Betaalbare en hippe luxe voor alle vaders

Luxury For Men is een Belgisch inspiratieplatform voor exclusieve producten en geschenken voor mannen. De ideale site dus voor levensgenieters die van slimme en betaalbare luxe houden. Voor de vaders die houden van een lekkere aperitief zijn er Gin & Tonics, vodka’s, rum, whisky, champagne of wijnen in de selectie. Is je papa eerder een modekenner, dan kan hij er terecht voor moderne horloges, kleurrijke zwemshorts, riemen, sweaters, T-shirts en armbanden.

Voor de bbq’ers onder jullie is er de Grill-master set. Het zijn de favoriete BBQ-essentials in één set. Je vader kan zich verheugen op een 4-in-1 inklapbare barbecue gereedschap. Doordat alles inklapbaar is, neemt jouw papa hem gemakkelijk mee op verplaatsing en heeft hij ruimte voor andere spullen. Jouw extra kleren bijvoorbeeld.

Waag je kans!

Wil jij kans maken om een Luxury For Men-voucher te winnen? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd! Je ontvangt een waardebon t.w.v. 100 euro, die je vader naar eigen voorkeur mag uitgeven op de site. Doe zeker mee en win één van de Luxury for men vouchers voor Vaderdag.