Home Wedstrijden Win één van de drie duotickets voor de exclusieve fashion preview van...

Win één van de drie duotickets voor de exclusieve fashion preview van Catwalk én een handtas uit hun nieuwste collectie

Win één van de drie duotickets voor de exclusieve fashion preview van Catwalk én een handtas uit hun nieuwste collectie

Elke zichzelf respecterende modebewuste vrouw wil toch minstens één keer een fashion preview hebben bijgewoond. Bij deze; good news is coming your way want Catwalk organiseert een preview van haar Fall/Winter collectie en schenkt samen met Feeling drie duotickets weg. Even better (no fake news, beloofd): Catwalk schenkt daarbovenop een handtas aan elke winnaar van de drie duotickets. Dit alles in het (exclusieve) jasje van een afterparty inclusief cocktails, lekkere hapjes en een DJ.

Catwalk: op en top trendy en Belgisch

Catwalk is een succesvol Belgisch familiebedrijf dat ondertussen aan haar tweede generatie toe is. De zonen Detry hebben dan ook some awfully big shoes to fill maar ze doen het met succes. Naast damesschoenen heeft Catwalk sinds kort ook een lijn op de markt gebracht van handtassen en shoes for the gentlemen. En we kunnen je verzekeren, hun collectie doet ons duizelen! Het Belgische merk maakt gebruik van luxueuze materialen om telkens weer een fashioncollectie van kwaliteit op de markt te brengen. Hun grootste kracht: het omtoveren van eenvoudige klassiekers naar echte fashionitems.

Waag nu je kans

Catwalk geeft samen met Feeling drie duotickets weg voor de  “after press days party” op donderdag 27 april te Antwerpen. Bewonder hun nieuwste collectie én krijg een exclusieve Catwalk-handtas meer naar huis! Beantwoord hieronder de wedstrijdvraag en wie weet woon jij straks een exclusieve “after press days party” bij mét een Catwalk-handtas aan je arm.