Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten. Biotona, het Belgische label van biologische superfoods, ziet het als een missie om gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken. Om dit te bewijzen geeft Biotona in samenwerking met Feeling tien gezondheidspakketten ter waarde van €82 weg!

Geef een boost aan je gezondheid

Biotona staat voor een 100% natuurlijk, biologisch gamma van superfoods, sappen en thee, die omwille van hun uitzonderlijke voedingswaarden een flinke boost geven aan je gezondheid. Voor de veganisten onder ons is er ook good news: de producten van Biotona zijn 100% vegan en daarnaast zijn ze ook nog eens gluten- en cholesterolvrij! Wil je weten welke producten te vinden zijn in het pakket? Je ontdekt het hier:

Biotona Smoothies, shakes & juices

Hoe je jouw dagelijkse dosis groenten en fruit op een snelle, lekkere én makkelijke manier binnen krijgt en er nog een dosis superfoods bovenop kan doen, daar geeft het nieuwe boek van Biotona, ter waarde van €18, 85 antwoorden op. Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,… Een boek dat je echt op weg helpt naar een gezonde levensstijl!

Biotona Superfoods

Met de lancering van maar liefst zeven nieuwe producten zoals Bio Milk thistle, Bio Curcuma Raw of Bio Pumpkin seed helpt Biotona je lichaam te ontgiften, ondersteunt het je weerstand en bezorgt het je smaakpapillen nieuwe sensaties. Goods news: in het pakket zal je superfruits ter waarde van €38 kunnen terugvinden die je op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Deze superfruits wil je dus zeker uitproberen!

Biotona Beginner’s Matcha

Zoals de naam het zegt: beginnen doe je met deze. Het is de ideale instapper om kennis te maken met de wereld van de Matcha vooraleer je overstapt naar de nog fijnere soorten. De bladeren zijn afkomstig van de eerste pluk en worden geoogst na een overschaduwing van twee weken. Vervolgens  worden ze machinaal vermalen met keramische parels. Het verkregen groene poeder is qua smaak de krachtigste in zijn soort. Deze beginner’s Matcha ter waarde van €22 is uiterst geschikt voor in de keuken en geeft een frisse toets aan allerlei creatieve smoothies, shakes én zelfs aan gebak.

Biotona Shaker

De Biotona Shaker ter waarde van €4 is perfect voor het maken van smoothies en shakes!

Wat kan je winnen?

Wil jij kans maken op één van de tien gezondheidspakketten van Biotona ter waarde van €82? Doe dan zeker mee met de wedstrijd en wie weet win je wel een pakket!

Waag hier je kans!