De zomer is ein-de-lijk in zicht, en dat moet gevierd worden! Daarom geeft Feeling nu een verblijf voor 2 personen in een 5-sterren hotel in Turkije gedurende 4 dagen weg. Haal die koffers maar al van de zolder!

Ontspannen als een echte VIP

De 5-sterren Hillside Beach Club is het ultieme vakantieresort, schitterend gelegen aan de Egeïsche Zee, in een azuurblauwe baai met pijnbomen en fantastische panorama’s. Luxe en ontspanning worden met de grootste attentie gegarandeerd door het vriendelijke personeel!

De setting garandeert een ontspannen verblijf in harmonie met de ongerepte natuur. De kamers, in terrasbouw tegen de groene heuvel, hebben alle hedendaags comfort en een fantastisch uitzicht. Er zijn vier privé-stranden. Drie restaurants bieden een van de beste hotelkeukens van Turkije. Gasten verblijven in vol pension, met dranken inbegrepen bij de maaltijden. Naast een watersportcentrum van wereldklasse biedt de club tal van activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Er zijn twee spa’s, die naast behandelingen en uitgebreide faciliteiten ook ontspannende activiteiten bieden van zonsopgang tot zonsondergang.

wat kan je winnen?

Win dankzij Feeling een verblijf van 4 nachten voor 2 personen in Hillside Beach Club, Fethiye, Turkije t.w.v. maar liefst € 2.600!

  • Verblijf in een superior tweepersoonskamer met terras
  • Vol pension met dranken bij de maaltijden inbegrepen
  • 1x diner (fles wijn inbegrepen) in een van de à la carte restaurants
  • Een massage voor twee personen van 60 minuten
  • Transfer per luxewagen tussen luchthaven Dalaman en het hotel (vluchten niet inbegrepen)
  • Periode: verblijf in 2018 buiten schoolvakanties, rechtstreeks en op aanvraag te reserveren, volgens beschikbaarheid

Meer info: www.hillsidebeachclub.com

waag hier je kans