Home Wedstrijden Win een vijfzits design Virus-tafel van Extremis t.w.v. € 1850!

Win een vijfzits design Virus-tafel van Extremis t.w.v. € 1850!

Win een vijfzits design Virus-tafel van Extremis t.w.v. € 1850!

Soms hoef je echt niet op reis te gaan om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Genieten van de zomer kan ook op je balkon of in de tuin, met een glaasje en een hapje. Daarvoor is de Virus-picknicktafel van Extremis ideaal. Wij geven een vijfzits-exemplaar van deze unieke picknicktafel weg!

duurzame designstukken bij je thuis

Een slimme, stabiele tafel die onlangs bekroond werd met de Gold Award op de IF Design Awards in München en die verkrijgbaar is met zitjes van twee tot vijf personen. Extremis staat voor buiten-gewone duurzame meubelen van een tijdloos design, die uitgedacht zijn tot in de kleinste details; de Virus-tafel staat voor samen genieten. Helemaal passend bij het motto van Extremis: Tools for togetherness! 

Extremis is op een missie om intelligent ontwerp te combineren op basis van Vlaams gezond verstand met een beroemde Bourgondische levensstijl. Met hoofdzetel en productie in Poperinge, België, is het motto van het bedrijf afgeleid van een Shaker-quote:

“Creëer niets, tenzij het én nodig én nuttig is. En als dat zo is, twijfel dan niet om het ook mooi te maken.”

Met dat in gedachten begon Extremis met het maken van meubels die geschikt zijn voor buiten en binnen op een onconventionele manier.

Vijfzits Virus-tafel Extremis

 

Vijfzits Virus-tafel Extremis

Vijfzits Virus-tafel Extremis

Wat kan je winnen?

Dankzij Feeling maak jij nu kans op een luxe design Virus-picknicktafel van Extremis met een waarde van maar liefst € 1850! Om deze unieke picknicktafel te kunnen bemachtigen moet je onderstaande wedstrijdvraag invullen. Good luck!

Waag hier je kans: