Met de zomer in aantocht zijn we allemaal bereid om meer buiten te komen, niet enkel om te relaxen met een glaasje rosé maar ook om te joggen, fietsen, … bewegen! Om nog meer in die sport-modus te komen geeft Garmin maar liefst vier Vivomove white sport horloges weg t.w.v. €199,99!

Een stijlvol horloge, aangepast aan elk profiel

Of je nu een échte sportvrouw/sportman bent of eerder een matige sportieveling die af en toe wel eens beweegt, de nieuwe reeks Vivo-horloges biedt voor elk wat wils! Je kan kiezen uit verschillende modellen aangepast aan elk profiel en budget. Wij namen al een kijkje en waren onmiddellijk fan van het Vivomove model, dit is het eerste model dat een hartslagmeter en een touchscreen combineert. Het horloge houdt ook automatisch jouw dagelijkse activiteiten bij, van een gewone wandeling tot een cardiotraining!

Garmin is de wereldwijde leider op de markt van satellietnavigatiesystemen. Zij bieden niet enkel horloges aan, maar ook camera’s, navigatiesystemen voor de auto,… Houd je van surfen en moet je horloge waterdicht zijn? Of wil je jouw huisdier tracken? Say what?! Het kan allemaal! Neem gauw een kijkje op hun website en ontdek het allemaal. Je kan er ook testen welk VIVO model er bij je past! 

Some kind of magic… the new vivomove HR 😊⌚️

A post shared by Garmin Belux (@garmin_belux) on

Wat kan je winnen?

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op een Vivomove white sport horloge t.w.v. €199,99!

Waag hier je kans!