Brushbar is hét uniek beauty-concept in Hasselt met een complete totaalervaring. Bij Brushbar zorgen ze voor een echte verwenbeurt met haarstyling, make-up en nagelbehandeling, je wordt ontvangen als een echte VIP.

Hang een dagje de diva uit

Eli, de eigenares van Brushbar heeft heel haar leven in Mexico gewoond en volgde ongeveer 5 jaar geleden de man van haar dromen tot in België. In België kreeg ze dan het idee om een eigen zaak op te richten. Een concept wat in Mexico en de VS populair was, maar hier nog ontbrak: Geen kapsalon om je haar te laten kleuren en knippen maar een plek waar je je haar, je nagels en je make-up kon laten verzorgen. Alles op één plek, relaxed en zonder gedoe. En zo ontstond Brushbar.

Bij Brushbar zit je gebeiteld om op een efficiënte maar kwalitatieve manier jouw haarstyling en make-up te laten verzorgen door experten. Iedere klant die bij hen binnenkomt wordt behandeld als een VIP.

Er komen veel mensen die naar een feestje of andere gelegenheid moeten langs, maar er zijn ook vaste klanten die wekelijks hun haar komen laten brushen. Brushbar brengt je inner Beyoncé naar boven!

View this post on Instagram

Bridal updo fit for a 👸🏻

A post shared by Brushbar Hasselt (@brushbarhasselt) on

Ben jij een bruidje to be? Kies voor een unieke vrijgezellenbeleving en laat je optutten voor een feestavond in stijl. De hele zaak is voor jullie alleen, met muziek naar keuze, een glaasje prosecco en fingerfood. Maar natuurlijk ook voor de bruidsdag zelf kan je bij Brushbar terecht. Bruidjes optutten is één van hun specialiteiten. Ze verzorgen je look tot in de puntjes, in de zaak in Hasselt of op locatieWe’re loving it!

Wat kan je winnen?

Haal de inner diva in je naar boven met een totale make-over bij Brushbar Hasselt t.w.v. € 100. In deze make-over zit haarstyling, make-up en nagelverzorging. Om kans te maken op een totale make-over bij Brushbar moet je onderstaande wedstrijdvraag juist beantwoorden. Good luck divas!

Waag hier je kans: