Een duwtje in de rug nodig om jezelf (opnieuw) aan het sporten te zetten? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op een volledige sportoutfit van de Myla Dalbesio x PrimaDonna collectie. De set bestaat uit een sportbeha, work-out pantalon, mesh top en een pet.

Een capsule collectie, geïnspireerd door streetstyle

Voor haar nieuwste lifestyle collectie slaat PrimaDonna de handen in elkaar met Myla Dalbesio, curvy topmodel en activiste in de body-positivity movement. Samen lanceren ze een reeks sexy lingerie, zwemtenues maar ook accessoires en sportswear, en dat allemaal with a touch of street style. Een collectie die tegelijkertijd comfortabel, vrouwelijk én stoer is.

Myla Dalbesio, een muze naar ons hart

De Amerikaanse Myla Dalbesio is het huisgezicht – en de ‘huisboezem’ – van lingerielabel PrimaDonna. Myla is wat heet ‘plus size’, al vinden wij en PrimaDonna de term ‘normal size’ veel beter passen: ze heeft, net zoals de gemiddelde vrouw, vormen en rondingen. En precies daarom matcht ze zo goed met PrimaDonna, het merk voor vrouwen met een grotere cupmaat.

« Ik wil me in staat voelen om weerstand te bieden, om sterk, intelligent én sexy te zijn. « zegt Myla. « Ik wil comfortabel zijn en goed in mijn vel zitten. Ik probeer andere vrouwen te tonen dat ook zij dit allemaal tegelijk kunnen zijn. Ik wil alles! Dat is de reden waarom ik met PrimaDonna wilde samenwerken voor deze collectie. Ik ken de waarden van het merk: Vrouwen hun innerlijke schoonheid laten zien met prachtige stuks die een optimale steun bieden voor vollere boezems. »

De te winnen outlet

De beha

De legging

De pet

De top

Waag je kans

Wil jij graag sporten in de collectie van Myla Dalbesio x PrimaDonna? Waag snel je kans door onderstaande vraag te beantwoorden. Misschien word jij wel onze grote winnares!