Home Wedstrijden Win een voucher t.w.v. €500 bij Fashion Loft Gent

Win een voucher t.w.v. €500 bij Fashion Loft Gent

Win een voucher t.w.v. €500 bij Fashion Loft Gent

Fashion Loft? Een paradijs voor elke vrouw! Een no-nonsense collectie, leuke, betaalbare en draagbare kledij met toch dat extraatje meer! Dankzij Feeling maak je nu kans op een voucher t.w.v. €500! Shoppen maar!

Hurray

“Wij kopen aan vanuit ons buikgevoel, eerder dan met statistieken bezig te zijn en dat zorgt voor een persoonlijke touch in onze collecties. Alles wat we doen, doen we met liefde en passie voor het vak. Wij vinden het een voorrecht om klanten te mogen verder helpen en halen hier ook zelf enorm veel plezier uit om ze nadien dolgelukkig te zien.” – aldus dochter Eva

Dit jaar bestaat Fashion Loft maar liefst 30 jaar, moeder Chris startte de zaak op en met plezier runnen moeder en dochter Eva deze zaak nu samen, vol enthousiasme. Hun doel? Streven naar een collectie met een subtiele en verfijnde elegantie. 

The Loft

Verborgen in het kleinste en gezelligste straatje van Gent, tussen Drongen en Mariakerke, kan je Fashion Loft terugvinden, gesitueerd in een oud fabriekspand, onder de Gentenaren ook gekend als ‘de vergeten parel’. De eerstvolgende keer dat je afzakt naar Gent? Noteer Fashion Loft dan zeker op je to do-list! (Koningsdal 43 – 9000 Gent)

Fashion Loft brengt 500 m² dames-en kinderkledij. In hun uitgebreid assortiment met onder andere merken als Amelie & Amelie, Vila, Object, Para Mi, CKS, Tramontana, Vila Joy, Tom Tailor, Esqualo, Para Mi, Moss Copenhagen, Freequent, 24 colours, Name It, Someone,Tumble ‘n dry… vinden ze zeker de juiste outift voor jou uit!

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en win een voucher van Fashion Loft t.w.v. €500! Veel succes!