Home Wedstrijden Win een Wonderbox voor Moederdag

Win een Wonderbox voor Moederdag

Win een Wonderbox voor Moederdag

Het is bijna zover, op zondag 8 mei zetten we onze mama's extra in de bloemetjes, want het is Moederdag! Niets leuker dan een glimlach op je mama's gezicht te toveren door haar te verrassen met een fijne attentie. Wil je dit jaar extra scoren met een origineel cadeau? Dankzij Feeling maak je kans om een geschenkdoos Wonder Woman of I love Mama van Wonderbox te winnen. Neem hieronder snel een kijkje! 

Is je mama jouw steun en toeverlaat en verdient ze eens extra verwend te worden? Wij schenken geschenkdozen van Wonderbox weg zodat jij je mama kan trakteren op een onvergetelijk verwenmoment! Je maakt kans op een Wonder Woman box of een I love Mama geschenkdoos. Uit welke activiteiten je mama keuze heeft lees je hier: 

Wonder Woman box

De Wonder Woman box t.w.v. € 24,90 biedt maar liefst 200 fantastische ervaringen aan voor jouw mama in België, Luxemburg en Nederland. Extra leuk want ze mag 1 persoon uitnodigen voor deze unieke uitstap. Een inleiding tot de kunst van thee, een exclusieve wijndegustatie, een ontspannende massage,… voor ieder wat wils. Wij dromen alvast verder! 

I love Mama box 

Deze I love Mama box t.w.v. € 49,90 bevat 1140 onvergetelijke activiteiten voor één of twee personen: een overheerlijke chocoladedegustatie, een verblijf in Spanje, een vlucht met een sportvliegtuigje, massages, een ontspannende verzorging, … jouw mama kiest wat ze het liefst wil!

Schrijf je nu in: 

Neem hieronder deel aan de wedstrijd! 

Inspiratie nodig tijdens je zoektocht naar een moederdag cadeau? 9x leuke webshops voor cadeautjes, 5 hoteltips voor een weekendje weg en 7 tips voor prachtige bloemen in huis helpen jou verder. 

Meer wedstrijden vind je op onze wedstrijdpagina