Strandvakanties, zalige wandelingen aan het water of in de bergen… We snakken allemaal weer naar de zon! Louis Widmer, expert in zonnebescherming, focust steeds op de Zwitserse kwaliteit in zijn geavanceerde technologie voor een doeltreffende zonnebescherming – afgestemd op de gevoelige huid. (Beeld: For Love & Lemons)

Een bescherming op maat voor élk huidtype

Zonneklopper of eerder een sportieveling? Je huid moet hoe dan ook vanaf de eerste zonnestraal goed beschermd zijn. Louis Widmer, expert in zonnebescherming, heeft een pasklaar zonneproduct voor elk profiel.

Dit jaar lanceert Louis Widmer de All Day 50+ waarbij liposomen garant staan voor een langere, betere en waterbestendige bescherming tot diep in de huid. All Day 50+ is ideaal voor de meest gevoelige huid. De ultralichte textuur die niet vettig aanvoelt, dringt onmiddellijk diep in de huid. Louis Widmer beschermt niet alleen de huid, maar verzorgt deze ook. De Sun Gel 30 is speciaal ontwikkeld voor de huid die overgevoelig is voor zon en allergieën. Deze waterbestendige gel smeert makkelijk op de huid uit, dringt snel in en laat geen vette of kleverige film op de huid achter. Na een dagje zon zorgt de After Sun van Louis Widmer voor de nodige verfrissing … Een echte hydraterende dorstlesser. Deze After Sun stimuleert de celregeneratie en verzacht je huid na het zonnebaden.

All Day 50+

All Day 50+ is een liposomale zonnemelk die niet alleen geschikt is voor de extreem zongevoelige huid, maar ook voor alle andere huidtypes. De waterbestendige basis is makkelijk uit te smeren, dringt snel in de huid én laat geen vette, kleverige film op de huid achter. Resultaat? De huid voelt zijdezacht aan.

Sun Gel 30

De Sun Gel 30 is bijzonder geschikt voor mensen met een overgevoelige huid en/of neiging tot zonneallergie. De lichte, niet-vette en waterbestendige gel dringt snel in de huid en verzorgt en hydrateert.

After Sun

Deze verzachtende lotion met aloë vera verfrist en verzorgt de huid. De huid is weer zacht, soepel en elastisch. Ook ideaal voor mensen met allergieën.

Wat kan je winnen?

Win één van de tien Louis Widmer zonnebeschermingspakketten t.w.v € 56,30. In zo’n pakket zit een All Day 50+, een Sun Gel 30 én een After Sun. En we doen er een reuzezwemband bovenop! Zo kan jij je huid de hele zomer lang optimaal beschermen én verwennen. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in om jouw pakket te bemachtigen!

Waag hier je kans: