Hoera, het is weer bijna Kerstmis! Die feestelijke gelegenheid wil ook Feeling niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naar goede gewoonte geven we ons trouwe lezerespubliek ook dit jaar weer de kans om tal van leuke kerstprijzen of cadeautjes te winnen. Een van die prijzen is een beauty-en haarverzorgings-pakket van Moroccanoil ter waarde van 120 euro!

4 x haarverzorgings-pakket met kleurenmasker

Je had graag een stralende coupe met kerst of wil een nieuw opvallend kleurtje voor oud- en nieuw? Dan is dit je kans! Feeling biedt in samenwerking met Moroccanoil, pionier in beautyproducten op basis van arganolie, een feestelijk gamma van kleur- en haarverzorgingsproducten aan. Niet alleen omvat het haarverzorgings-pakket een hydraterende shampoo en een verzorgende conditioner van het merk, maar ook in primeur de nieuwe lijn Moroccanoil Color Depositing Masks van het label.

De innovatieve lijn haarmaskers biedt alle voordelen van een traditioneel haarmasker, en voorziet je coupe tegelijkertijd van een trendy en opvallend nieuw kleurtje! Het kleurenpalet waaruit je kan kiezen? Zowat alle tinten van de regenboog, als het maar niet saai en grijs is: van een iets gezapiger champagne-blond tot een diep bordeaux-rood en zelfs Aquamarine-blauw en roze. Zeven hoogpigmenterende kleuren voor iedereen die ‘intens’ aan dat nieuwe jaar wil beginnen!

Wat je kan winnen

In de aabieding: 4 x een volledig haarverzorgings-pakket van Moroccanoil (t.w.v. €120) met daarin zowel een shampoo, als een conditioner, als zo’n hoogpigmenterend kleurenmasker.

  • Hydrating Shampoo 250ml t.w.v. € 25,65
  • Hydrating Conditioner 250ml t.w.v. € 25,65
  • Color Depositing Mask 200ml t.w.v. € 28,00
  • Dry Shampoo Light / Dark tones 205ml t.w.v. € 26,00
  • Strandtas t.w.v. € 15,00

Kan jij raden hoe snel chef-lifestyle Nathalie Balsing een servette kan omtoveren tot kerstboompje? Waag dan hieronder je kans en win een mooi pakket van Moroccanoil.

Psst, we lichten hier al een stukje van de sluier op:

Speel mee en win: