“Glowing skin is always in”. Ben jij het hier volledig mee eens? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd want wij geven maar liefst 9 keer het pakket Daily Defenders van Dermalogica weg! 

Dermalogica: effectieve formules

Dermalogica stelt een gezonde huid boven beauty en glamour. Jane Wurwand ontwikkelde producten die de huid verbeteren en gezond maken. Ze koos voor producten zonder irriterende stoffen en zonder ingrediënten die de huid kunnen verstoppen of puistjes kunnen veroorzaken. Bij Dermalogica gaat het niet om de mooiste verpakking. Zij doen al ruim 25 jaar aan onderzoek om de meest effectieve formules voor huidverbetering te bekomen.  

Wat kan je winnen?

Een Daily Defenders pakket bevat deze 3 productjes:

Skin resurfacing cleanser

Deze anti-aging gezichtsreiniger bevat melkzuur. Melkzuur zorgt ervoor dat je huidtextuur verbetert door dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren. Deze gezichtsreiniger bevat vitamine E en rozenolie. De rozenolie kalmeert eventuele gevoeligheid. Een zachte en schone huid verzekerd!

Dynamic skin recovery spf50

Dit is een verzachtende, anti-aging moisturizer met hoge beschermingsfactor. Deze moisturizer zorgt voor intensieve hydratatie en wapent de huid tegen huidveroudering. Het product bevat breedspectrum zonbescherming (spf50) tegen huidverouderende UV-stralen. Soja en Glucosamine stimuleren de aanmaak van collageen en verbeteren de weerstand van de huid.

Antioxidant hydramist

Deze verfrissende spray biedt onmiddelijke versteviging van de huid. Hij wordt aanbevolen voor het voorkomen en behandelen van huidveroudering. De formule biedt bescherming, versteviging en intense hydratatie in één. Vitamine C verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes. Deze spray bevat rozenolie en kruidnagel die er voor zorgen dat de huid verfrist en gekalmeerd wordt.

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en verzorg je huid!

Wil je graag nog meer producten van Dermalogica ontdekken? Ga naar dermalogica.be

Waag hier je kans!