Home Wedstrijden Win het volledige Surface serviesset van Serax by Sergio Herman t.w.v. €2045,65

Win het volledige Surface serviesset van Serax by Sergio Herman t.w.v. €2045,65

Win het volledige Surface serviesset van Serax by Sergio Herman t.w.v. €2045,65

Een tuinfeest, familiebijeenkomst of dinner for two op de planning staan? Dan kan een gloednieuw servies zorgen voor die extra finishing touch! Feeling helpt je een handje want dankzij Feeling lucky maak je kans op het volledige keukenassortiment ‘Surface t.w.v. €2045,65! De collectie kwam tot stand door een samenwerking tussen het Antwerpse designlabel Serax en sterrenchef Sergio Herman.

 

Every surface tells a story

Liefde en passie voor food & design brachten Serax en Sergio Herman samen. Met Surface, de nieuwe serviescollectie, onderstrepen het Antwerpse label en de topchef hun gezamenlijke passie voor samenwerken en creativiteit.

De collectie heeft alles in huis: van servies tot glazen, van bestek tot keukenmessen, van ovenschaaltjes tot snijplanken en onderzetters. Sergio Herman liet zich inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden. Van het diepe grijs van de Noordzee tot een getekende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte en vertelt een verhaal. En jij kunt zo’n prachtassortiment winnen, voor urenlang tafel- en nagenietplezier!

“Ik heb me laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is”

Wat kan je winnen?

Serax en Feeling geven ‘Surface‘, een serviesset ontworpen door Sergio Herman t.w.v. €2045,65 weg. Van borden en glazen tot bestek en keukenmessen en van ovenschaaltjes tot snijplanken en onderzetters. Om urenlang gezellig te tafelen.

Waag hier je kans