Feeling GOLD New York

Deze maand staat onze Feeling GOLD helemaal in het teken van de Big Apple. Ontdek dé beste modeadresjes, de leukste slaap-, eet- en cultuurtips voor een geslaagde citytrip in New York.

Deze maand in pakket met Feeling.

Manhattan, Brooklyn en Queens verkennen, van top tot teen in stijl? Keuze te over op deBijenkorf.be, de Belgische webshop van het iconische Nederlandse warenhuis.

Deze week ligt de nieuwe Feeling in de rekken mét de 100 pagina’s tellende special Feeling GOLD over New York erbij. Om helemaal in de sfeer te komen kan jij nu € 1.500 shoptegoed winnen om je helemaal uit te leven op de online webshop van deBijenkorf.be.

These streets will make you feel brand new

In alle rust kies je uit meer dan 1.000 topmerken, met kleppers als Acne, Jimmy Choo, Sandro en Marc Jacobs. Ook tijdloze én eigentijdse accessoires vind je hier volop. Geen sluitingsuren, geen stress en de mogelijkheid om advies op maat te krijgen bij de samenstelling van je outfits. Het online personal stylingteam van de Bijenkorf staat altijd voor je klaar, met een unieke selectie van stukken die op jouw lijf geschreven zijn.

Onze selectie van de ultieme New York City-look die in jouw kast moet hangen:

Sandro high rise wide fit pantalon in wolblend met persplooi

Sandro High rise wide fit pantalon. Prijs: € 225. Hier verkrijgbaar.

Sandro fijngebreide trui in wolblend

Sandro fijngebreide trui. Prijs: € 165. Hier verkrijgbaar.

 

Sandro blazer in wolblend met borstzak

Sandro blazer. Prijs: € 325. Hier verkrijgbaar.

Marc Jacobs horloge

Marc Jacobs horloge. Prijs: € 219. Hier verkrijgbaar.

Jimmy Choo pump met logo

Jimmy Choo pump. Prijs: € 655. Hier verkrijgbaar.

Coach Ruby schoudertas van leer

Coach Ruby schoudertas. Prijs: € 350. Hier verkrijgbaar.

Wat kan je winnen?

Maak kans op jouw complete New York City-look die jij zelf kan samenstellen in de online shop van deBijenkorf. Shop till you drop met een shoptegoed van maar liefst € 1.500. Succes dames!

Waag hier je kans