Het Belgisch bloemenhuis Daniël Ost en luxe label Friday slaan de handen in elkaar. Sinds vrijdag 7 september kan je terecht in hun boutique in Knokke-Heist voor bloemsierkunst en high-end winter wear. Feeling deelt alvast graag pakjes uit want jij maakt nu kans op een prachtig decoratiepakket van Daniël Ost t.w.v. €250!

Merry Christmas!

Exclusief voor Feeling werd er een pakket samengesteld door Nele Ost (flower designer en creatief directeur bij Daniël Ost), het is een mengeling van kerstornamenten die speciaal ontwikkeld zijn voor de eindejaarsfeesten:

  • Een set vrolijke kersttassen met daarnaast een krans van jeneverbessen. In deze krans zit een glitterkaars verstopt die je huiskamer zodanig laat oplichten zodat je het gevoel krijg dat er duizenden sterretjes schitteren.
  • Twee haakjes met Duitse ornamenten om te etaleren, een potje met een prachtige kerstrode cyclaam voor binnenshuis
  • Een theelicht met daarin een dennenappel overgoten in de rode was.

Glitter and glamour all the way, nodig alvast al je vrienden uit want jouw interieur zal er op en top uit zien!

Daniël Ost & Friday in Knokke-Heist

Daniël Ost, gekend als Hofleverancier, zal naast kunstige florale boeketten en de klassieke boeketten voor particulieren en winkels, de klanten in Knokke-Heist creatief ondersteunen met volledige decoraties op maat. Met het oog op de feestdagen biedt het huis een service aan huis aan voor iedereen die de feestdagen aan zee stijlvol wil vieren.

Naast uiteraard ons uitgebreid assortiment bloemen kunnen klanten bij ons terecht voor onder meer kerst- en tafeldecoratie. Van verrassende handgemaakte kerstornamenten tot een volledige florale sfeerschepping, een interieur wordt al snel magisch door de gepaste tafelschikking en het gebruik van de juiste accessoires.”, vertelt Creatief Directeur Nele Ost die de klanten in Knokke zelf zal bijstaan.

Adres: Kustlaan 255 in Knokke-Heist

Waag hier snel je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet win jij het decoratiepakket van Daniël Ost t.w.v. €250. Veel succes!