Wat als je in één keer alle gezichts- en lichaamsverzorging kon winnen voor een volledig jaar? Wel, dit is je kans! In samenwerking met Lierac, het innovatieve dermocosmetica-label, kan Feeling jou aan het begin van dit nieuwe jaar een exclusief verwenpakket ter waarde van €1.800 aanbieden, waardoor je in 2020 élke dag straalt van top tot teen.

Wat er zoals in dat ‘pakketje’ zit? State-of-the-art-oogcontourverzorging, anti-aging-hydratatie, een peeling voor meer éclat, een liftend serum tegen rimpels, perfect skin foundation, gelaatsreinigers, afslankings- en anti-cellulitecrèmes en hoogkwalitatieve zonbescherming. Waar wacht je nog op?

De producten van Lierac

Al sinds 1975 vervult Lierac een pioniersrol op vlak van lichaamsverzorging en cosmetica: dankzij hun medische achtergrond passen ze de belangrijkste cosmetische innovaties en ook doorbraken op vlak van geneeskunde en huidverzorging meteen toe in hun producten. Het resultaat daarvan? Een reeks zuivere en op de nieuwste technologie gebaseerde liftende en hydraterende crèmes, ontgiftende en verjongende serums, vitaminerijke maskers, reinigers met anti-aging effect, afslankende en verstevigende lichaams-concentraten en dynamiserende, beschermende zonnemelk.

Must-have nieuwigheden uit het gamma van Lierac? De Cica-Filler-lijn, een herstellende anti-rimpelverzorging geïnspireerd op het natuurlijk weefselherstel van je huid. Bovendien bestaat het serum zelfs uit 89% natuurlijke ingrediënten. Mag het nog iets meer zijn? Dan is het premium-gamma, de globale anti-aging lijn van het merk, op jouw lijf geschreven. De producten gaan niet alleen huidveroudering tegen (rimpels en vlekjes etc), maar zijn ook zalig van textuur. Het paradepaardje van de lijn is de Premium La Cure, een verjongende kuur die je huid een echte boost geeft.

Je wil je huid ook alleen maar het beste geven in 2020? Waag dan nu je kans en beantwoord onderstaande wedstrijdvraag!