Hou jij ook zo van een bezoek aan een museum? Dan hebben we goed nieuws: dankzij de museumpas krijg jij een jaar lang toegang tot 120 musea verspreid over het land, en dat zo vaak als je maar wilt. Nog beter nieuws: wij mogen er vijf wegschenken. Snel je kans wagen, is de boodschap!

Gezellig naar het museum

Bij Feeling zijn we dol op musea. Het is dé manier om te ontspannen en je kunt er van zoveel moois genieten. Bovendien is het leerrijk en inspirerend. Wil jij ook vaker naar een museum? Dan is de museumpas helemaal jouw ding.

Hoe werkt het?

Een museumpas kost 50 euro en geeft je een jaar lang toegang tot 120 musea. Het gaat niet enkel om de permanente collecties, maar ook tijdelijke expo’s waaronder ‘Beyond Klimt’ in BOZAR in Brussel, ‘Identity and Alterity: shifting representations’ in KANAL in Brussel, ‘Raoul De Keyser.oeuvre’ in het S.M.A.K. in Gent, ‘De Arenbergs’ in M-Museum Leuven, ‘La Zwanze, burlesque & canular’ in het Félicien Rops Museum in Namen en ‘François Curlet – Cresus & Crusoé’ in het MAC’s in Hornu zijn toegankelijk met de museumpas. Hier vind je een lijst met alle deelnemende musea. 

Wedstrijd

Goed nieuws! Feeling mag 5 museumpassen weggeven. Waag hier snel je kans.
Kun je niet meer wachten? De museumpas is hier te koop.