Sta jij al met één voet in het volgende seizoen? Hunker jij naar herfstkleuren en hoge laarzen? Dan is deze wedstrijd op jou lijf geschreven. Marie Méro gaat deze herfst voor warme stijlvolle outfits waar vrouwen van elke generatie nóg meer in gaan stralen. Neem snel deel en win een bon ter waarde van € 1.500.

Herfst in (boho-)stijl

Marie Méro staat voor klasse en elegantie. Dit najaar voegen ze daar een vleugje boho aan toe. Ga voor de Paris-chic– of seventies look, jij kiest hoe je combineert. De herfst en winter collectie van Marie Méro loopt over van de soepele materialen en prachtige kleuren (denk aan de trendkleur flessengroen) en zoals altijd straalt de collectie pure vrouwelijkheid uit.

De herfst komt eraan en dat betekent shoppen voor een nieuwe garderobe. Marie Méro kan je daar dus bij helpen met een shopbudget van € 1.500Sharing is caring, dus breng je mama, dochter of vriendin mee om het gewonnen budget te verzilveren.

Voor meer info: check www.mariemero.be, volg @mariemerowomen op instagram en tag jouw nieuwe aankopen met #proudtowearmariemero 

Waag hier je kans